Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

PhysioPilates Ryhmät

Voimaa ja liikkuvuutta

Mitä PhysioPilates on?

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Kuten muukin pilatesharjoittelu, PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. PhysioPilateksessa hyödynnetään myös ohjaajan fysioterapiaosaaminen, jolloin harjoittelu on tehokasta ja turvallista.

Tehokasta harjoittelua äideille

PhysioPilates on oiva harjoittelumuoto raskaana oleville sekä vastikään synnyttäneille äideille. Pilatesharjoittelun avulla saadaan aktivoitua samanaikaisesti keskivartalon- sekä rajaanivelten syviä tukilihaksia ja lisättyä liikkuvuutta sekä rankaan että pinnallisiin lihaksiin.

Kevään 2019 ryhmä

Palaudu raskaudesta – PhysioPilatesta äideille – pienryhmä aloittaa maanantaina 4. maaliskuuta klo.10-11 KETO Tanssiopiston Studio Emal 1:ssä osoitteessa Metallimiehenkatu 2-4, sisäpiha. Ryhmä kokoontuu 6 kertaa. Ryhmäkokonaisuuden

Palaudu raskaudesta – ryhmä äideille ja vauvoille

Pienryhmätunti, johon ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä 0-6 kk ikäiset / äidin läheisyydessä pysyttelevät  vauvat. Tunnin tavoitteena on löytää jälleen yhteys ja voima keskivartalon ja lantionpohjan lihaksiin. Tunti sisältää myös lempeää aktiivista liikkuvuusharjoittelua lihaskireyksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Harjoittelu tapahtuu turvallisesti ja tehokkaasti äitiysfysioterapeutin ohjauksessa. Suosittelen lämpimästi äitiysfysioterapia-vastaanottokäyntiä ennen ryhmäharjoittelun aloitusta. Tällöin on mahdollista selvittää lähtötilanteesi yksilöllisesti mm. ultraäänikuvantamisen keinoin.

Haluatko tietää lisää PhysioPilates -harjoittelusta?