Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Fysioterapiaa iän tuomiin haasteisiin

Autan sinua löytämään keinot kivuttomaan liikkumiseen

Ikääntyessä nivelet kuluvat. Nivelten kuluminen voi johtaa nivelkipuihin ja osalle ratkaisu kipuihin on tekonivel. Tekoniveloperaatiot ovat nykypäivänä yleisiä leikkaushoitoja. Ennakoivasta lihaskuntoharjoittelusta on suuri hyöty leikkauksesta toipumisen kannalta. Operaation jälkeiseen fysioterapiaan ohjataan tyypillisesti jo sairaalan toimesta. Leikkauksen jälkeen aloitamme keskivartalon tukilihasten herättelyllä ja etenemme operoidun nivelen lihastuen harjoittamiseen sallituin liikeradoin. Autan leikkauksen jälkeisen turvotuksen hoidossa mm. manuaalisin käsittelytekniikoin. Turvotuksen väheneminen helpottaa kipua. Hoitosukista on myös suuri apu nivelturvotuksen vähentämisessä leikkauksen jälkeen sekä nivelrikon hoidossa yleisesti, vaikkei leikkausta tarvittaisi.

Ikääntymisen myötä nivelkipujen tyypillisin aiheuttaja on nivelrikko, on kyse alaraajojen isoista nivelistä tai esimerkiksi olkanivelestä. Nivelrikon tärkeimmät hoitolinjaukset ovat:

  • Liikkeessä pysyminen
  • Tukilihaksiston vahvistaminen
  • Turvotuksen hoito

Ikääntyvillä naisilla sekä miehillä esiintyy erilaisia ja eri asteisia virtsanpidätykseen liittyviä ongelmia tai huolia. Ongelmia voidaan tehokkaasti hoitaa lantionpohjan fysioterapian keinoin. Älä jää ongelmiesi kanssa yksin.

Tutki hintoja ja varaa aika