Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Voimaa ja liikkuvuutta

Mitä PhysioPilates on?

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Kuten muukin pilatesharjoittelu, PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. PhysioPilateksessa hyödynnetään myös ohjaajan fysioterapiaosaaminen, jolloin harjoittelu on tehokasta ja turvallista.

Tehokasta harjoittelua äideille

PhysioPilates on oiva harjoittelumuoto raskaana oleville sekä vastikään synnyttäneille äideille. Pilatesharjoittelun avulla saadaan aktivoitua samanaikaisesti keskivartalon- sekä rajaanivelten syviä tukilihaksia ja lisättyä liikkuvuutta sekä rankaan että pinnallisiin lihaksiin.

PALAUDU RASKAUDESTA – PHYSIOPILATESTA ÄIDEILLE-WORKSHOP Järvenpään opistolla keväällä 2020

Tiiviskurssi, johon ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä 0-6 kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää jälleen yhteys ja voima keskivartalon ja lantionpohjan lihaksiin PhysioPilateksen keinoin. Kurssi sisältää myös ohjausta lempeään liikkuvuusharjoitteluun lihaskireyksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ohjaajana toimii äitiysfysioterapeutti. Kurssilla saat tietoa, kuinka keho palautuu raskaudesta ja synnytyksestä sekä siitä, kuinka itse voit auttaa kehoasi palautumaan. Opit tunnistamaan kuinka vatsalihaksesi toimivat raskauden jälkeen ja kuinka aloitat keskivartalon vahvistamisen turvallisesti. Toimivan vatsakapselin perustana on lantionpohjan lihaksisto. Kurssilla harjoittelet tunnistamaan lantionpohjan lihasten työn ja rentouden välistä eroa sekä vahvistamaan tätä tärkeää rakennetta harjoittelun keinoin.

Opetuspaikka: LIIKUNTAKESKUS PIIRONEN Sali1, Lukionkatu 3, 04400 Järvenpää

Päivä ja kello: La 29.2.2020 – Su 1.3.2020   13.30 – 15.30

Kurssimaksu: 27,00 €

Haluatko tietää lisää PhysioPilates -harjoittelusta?