Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äitiysliikunta

Tule liikkumaan ryhmässä raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Ohjaan äitiysliikuntaryhmiä toimitilassani Järvenpään keskustassa sekä Järvenpään opistolla. Meneillään olevalla kaudella 2021-2022 ohjelmistossa on Raskausajan voima ja liikkuvuus-kurssi sekä Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-kurssi.

Voimaa ja liikkuvuutta äideille

Harjoitamme ryhmissä monipuolisesti lihasvoimaa koko keholle. Haluan tarjota äideille tehokkaita treenejä ja erityisesti luottamusta omaan kehoon. Käytämme tunneilla vastuksina omaa kehoa, käsipainoja, levytankoa, kahvakuulia ja vastusnauhoja. Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-ryhmissä vauvat osallistuvat usein harjoitteluun tuoden äidille kikattavan vastuksen liikkeisiin. Ohjaan kursseilla myös PhysioPilates harjoitteita.

UUTTA KEVÄÄLLÄ 2022!

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä pienryhmä

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – pienryhmäkurssille ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä alle 6kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys ja voima keskivartaloon sekä lantion alueen lihaksistoon koko kehon lihaksiston hyvinvointi huomioiden. Opit kurssilla, kuinka vatsaontelon paineensäätely vaikuttaa lantionpohjan kannatukseen sekä keskivartalon lihaksiston voimantuottoon. Lihasvoimaharjoittelun tukena tunteihimme sisältyy myös lempeää liikkuvuusharjoittelua. Tärkeintä on, että saat luottamusta ja rohkeutta käyttää jälleen kehoasi monipuolisesti. Kurssin jälkeen olet valmiimpi palaamaan sinulle tärkeiden liikuntaharrastusten tai lajien pariin.

Kurssi toteutuu neljän äidin pienryhmässä ja sisältää kuusi harjoituskertaa. Pienryhmässä minulla on ohjaajanasi mahdollisuus huomioida harjoitteluasi yksilöllisesti ja pääset jakamaan kokemuksiasi vauva-ajasta äitien kesken. Jos synnytyksestäsi on kulunut alle kaksi kuukautta suosittelen lämpimästi äitiysfysioterapian ensikäyntiä ennen kurssille osallistumista. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla herää kysyttävää kurssiin liittyen!

Opetuspaikka: Fysias, Järnefeltinkatu 11 Järvenpää

Päivä ja kello: Tiistaisin klo 10.30,  8.2 – 15.3.2022

Harjoituskerran kesto: 45-50min

Kurssimaksu: 130,00 € (6 harjoituskertaa neljän äidin pienryhmässä)

Ilmoittautuminen: 24.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ftanniinasivonen@gmail.com

Maksuvälineiksi pienryhmäkursseille käyvät liikunta- ja virike-edut seuraavilta toimijoilta: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Raskausajan voima ja liikkuvuus pienryhmä

Olet tervetullut kurssille missä tahansa raskauden vaiheessa. Kurssi sisältää lihasvoima- ja liikkuvuusharjoittelua turvallisesti äitiysfysioterapeutin ohjaamana neljän äidin pienryhmässä. Kurssi sisältää kuusi harjoituskertaa. Opit kurssilla kuinka voit ylläpitää lihasvoimaasi raskausaikana, valmistaa kehoasi tulevaan synnytykseen sekä hoitaa raskauden mahdollisesti mukanaan tuomia kipuja liikunnan avulla. Pienryhmässä minulla on ohjaajanasi mahdollisuus huomioida harjoitteluasi yksilöllisesti ja pääset jakamaan kokemuksiasi tärkeästä matkastasi äitien kesken. Tavoitteenani on, että pystyt hyödyntämään oppimaasi kurssin jälkeen aina raskauden viime metreille saakka.

Paikka: Fysias, Järnefeltinkatu 11 Järvenpää

Päivä ja kello: Keskiviikkoisin klo 17,   2.2 – 9.3.2022

Harjoituskerran kesto: 60min

Kurssimaksu: 130,00 € (6 harjoituskertaa neljän äidin pienryhmässä)

Ilmoittautuminen: 24.1.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ftanniinasivonen@gmail.com

Maksuvälineiksi pienryhmäkursseille käyvät liikunta- ja virike-edut seuraavilta toimijoilta: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – Järvenpään opisto

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – kurssille ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä noin alle 6kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys ja voima keskivartaloon sekä lantion alueen lihaksistoon koko kehon lihaksiston hyvinvointi huomioiden. Opit kurssilla, kuinka vatsaontelon paineensäätely vaikuttaa lantionpohjan kannatukseen sekä keskivartalon lihaksiston voimantuottoon. Saat luottamusta ja rohkeutta käyttää jälleen kehoasi monipuolisesti. Lihasvoimaharjoittelun tukena tunteihimme sisältyy myös lempeää liikkuvuusharjoittelua.

Opetuspaikka: Liikuntakeskus Piironen Lukionkatu 3 Järvenpää

Kevätlukukausi: 12.1.2021 – 20.4.2022

Päivä ja kello: Keskiviikkoisin klo 10 – 11 sali 1

Kurssimaksu: 68,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 11.00

Haluatko tietää lisää ryhmistä?