Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äitiysliikunta

Tule liikkumaan ryhmässä raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Ohjaan äitiysliikuntaryhmiä Järvenpään opistolla. Tulevalla kaudella 2021-2022 ohjelmistossa on Raskausajan lihasvoima- ja liikkuvuus-kurssi sekä Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-kurssi.

Voimaa ja liikkuvuutta äideille

Harjoitamme ryhmissä monipuolisesti lihasvoimaa koko keholle toiminnallisen harjoittelun keinoin. Käytämme vastuksina omaa kehoa, käsipainoja, kahvakuulia ja vastusnauhoja. Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-ryhmissä vauvat osallistuvat usein harjoitteluun tuoden äidille kikattavan vastuksen liikkeisiin. Ohjaan kursseilla mm. PhysioPilates harjoitteita. PhysioPilates on oiva harjoittelumuoto raskaana oleville sekä vastikään synnyttäneille äideille. Pilatesharjoittelun avulla saadaan aktivoitua samanaikaisesti keskivartalon- sekä rajaanivelten syviä tukilihaksia ja lisättyä liikkuvuutta sekä rankaan että pinnallisiin lihaksiin.

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – kurssille ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä 0-6 kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys ja voima keskivartaloon sekä lantionpohjan lihaksiin toiminnallisen lihasvoimaharjoittelun keinoin, koko kehon lihaksiston hyvinvointi huomioiden. Kurssi sisältää myös lempeää liikkuvuusharjoittelua lihaskireyksien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vain äiti ilmoittautuu

Opetuspaikka: Liikuntakeskus Piironen, Lukionkatu 3 Järvenpää

Päivä ja kello:

Ryhmä A: Ke: 10 – 11, sali 1

Ryhmä B: Ke 12 – 13, sali 2

Syyslukukausi: 25.8.2021 – 1.12.2021

Kurssimaksu: 68,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 11.00

Haluatko tietää lisää Äitiysfysioterapia-ryhmistä?