Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äideille sydämellä

Fysioterapiaa kokonaisvaltaisella otteella

Äitiysfysioterapia on kokonaisvaltaista ennaltaehkäisevää tai kuntouttavaa fysioterapiaa, jonka tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia. Äitiysfysioterapiassa ohjaus, neuvonta ja kuntoutus pohjautuvat tutkittuun tietoon ja vankkaan työkokemukseen. Olen Suomen äitiysfysioterapeutit ry:n sekä Suomen lantionpohjan fysioterapeutit ry:n jäsen.

Vauvat ovat tervetulleita vastaanotolle mukaan.

Äitiysfysioterapiapalvelun saat myös kotikäyntinä.

Pintaa syvemmälle ultraäänen avulla

Äitiysfysioterapiassa käytän tutkimisen ja harjoittelun apuna ultraäänikuvantamista, jonka avulla pystymme arvioimaan vatsa- sekä lantionpohjan lihaksiston palautumista raskaudesta. Kuvantamisen avulla saamme myös tarkkaa tietoa siitä, kuinka lihaksisto käyttäytyy harjoittelun aikana. Lantionpohjan lihaksiston tutkimisessa ja harjoittelussa apunamme on myös sähköinen biopalaute, joka toteutetaan EMG-laitteella.

Äitiysfysioterapiasta saat apua:

  • Raskausajan liikuntaan ja harjoitteluun
  • Synnytykseen valmistautumiseen
  • Synnytyksestä palautumiseen
  • Suorien vatsalihasten erkauman kuntoutukseen
  • Äidin ergonomiaan vauva- ja pikkulapsiaikana
  • Kivun hoitoon ja ennaltaehkäisyyn raskauden aikana tai synnytyksen jälkeen
  • Sektio- ja episiotomia -arpien hoitoon
  • Vauvan psykomotorisen kehityksen tukemiseen

Raskausajan hieronta helpottaa lihaskipuja ja raajojen turvotusta sekä auttaa kehoasi rentoutumaan ja valmistautumaan synnytykseen. Käytössäni olevat hoitopöydät ja erityiset tyynyt mahdollistavat miellyttävän hieronta-asennon joko istuen tai kylkimakuulla.

Äitiys- ja lantionpohjan etäterapia

Etäyhteys äitiysfysioterapiassa soveltuu tilanteeseen, jossa tarvitset ohjausta ja neuvontaa arvioidessasi raskauden ja synnytyksen jälkeistä palautumistasi eikä sinulla ole merkittäviä oireita, kuten esim. hankalaa virtsankarkailua. Haastavien oireiden edessä suosittelen tavallista vastaanottokäyntiä.

Etäterapia soveltuu myös raskausajan liikunnanohjaukseen ja saat tukea omaan kehoon tutustumisessa, erityisesti lantionpohjan lihaksiston osalta. On tärkeää oppia tunnistamaan lantionpohjan lihaksiston tietoinen aktivointi sekä rentouttaminen tulevaa synnytystä ajatellen.

Varaa netissä normaali äitiys- ja lantionpohjan ensikäyntiaika ja kirjoita *varauksen syy- kohtaan ONLINE tai soita/laita viestiä niin varaan ajan sinulle. Lähetän sinulle linkin, jolla muodostamme etäyhteyden. Etäkäynnin hinta on 40€, lähetän laskun käynnistä sähköpostiisi.

Varaa aika