Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Terveen juniorin asialla

Paljon liikuntaa tai urheilua harrastavilla nuorilla esiintyy mm. jänne-luu-liitosten rasitusvammoja, joiden oireisiin ja ennaltaehkäisyyn voidaan vaikuttaa fysioterapialla. Lajikohtaisesti paljon toistuvat liikemallit aiheuttavat lapsilla ja nuorilla myös usein selkäkipua, joka tyypillisesti aiheutuu rangan takarakenteiden ärsytyksestä ja voi pitkittyessään johtaa rasitusmurtumiin. Tilanteet synnyttyään vaativat fysioterapeuttista ohjausta ja hoitoa, mutta ensiarvoisen tärkeää olisi pyrkiä ennaltaehkäisemään kyseiset ongelmat keskittymällä harjoittelussa kehon syvän tukilihaksiston herättämiseen, lihasvoiman lisäämiseen, lihastasapainon kehittämiseen sekä nivelliikkuvuuksien turvalliseen ja tehokkaaseen ylläpitoon. Jo pieni panostus oheisharjoitteluun tuo nuorelle terveitä päiviä urheilun parissa.

Työskentelen yksilöohjauksen lisäksi urheilu- ja harrasteliikuntajoukkueiden parissa. Räätälöimme yhdessä valmennustiimin kanssa joukkueelle oheisharjoitteluohjelman, joka tukee lajiharjoittelua sekä ensisijaisesti huolehtii kasvien lasten ja nuorten tuki- ja liikuntaelimistön terveydestä. Ohjaan joukkueelle ja valmennustiimille oheisharjoitteluohjelman, jonka jälkeen joukkue jatkaa harjoittelua valmennuksen johdolla. Oheisharjoitteluohjelmaa päivitetään kauden edetessä valmennuksen kanssa yhteistyössä laaditun suunnitelman mukaisesti.
Kysy tarjous oheisharjoitteluvalmennuksesta joukkueellesi.

https://anniinasivonen.fi/yhteystiedot/