Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Mitä tapahtuu äitiysfysioterapeutin vastaanotolla?

Tyypillisin syy hakeutua äitiysfysioterapiavastaanotolle liittyy synnytyksestä palautumiseen. Vastaanotolla terapeutti tutkii vatsalihaksiston anatomiaa ja voimantuottoa, lantionpohjan aktivoitumista ja kykyä rentoutua sekä mahdollisen sektio-/episiotomia-arven liikkuvuutta ja tuntoherkkyyttä. Terapeutti käyttää tutkimuksessaan havainnointia omin silmin ja käsin, ultraäänikuvantamista sekä tarvittaessa biopalautemittausta emg-laitteen ja vaginaalielektrodin avulla. Tutkimusmenetelmä sovitaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Toiseksi yleisin syy hakeutua vastaanotolle on raskauden aikaiset selkä- ja nivelkivut sekä tarve ohjaukselle, kuinka harrastaa liikuntaa turvallisesti raskausaikana. Äitejä kiinnostaa myös se, millaisen harjoittelun avulla voisi edistää synnytyksestä palautumista ja mitä lihaksistolta vaaditaan itse synnytystilanteessa. Voimaa suurempaan arvoon nouseekin tällöin kyky rentouttaa lantionpohjan lihaksistoa.

Tutkimuksen perusteella etsimme juuri Sinulle sopivan tavan synnytyksestä palautumiseen tai synnytykseen valmistautumiseen.

Äidin hyvinvointi heijastuu myönteisesti koko perheeseen – anna aikaa itsellesi❤ https://anniinasivonen.fi/ajanvaraus