Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Ei hätää – Äitiysfysioterapia tulee luoksesi

Jos keho ei tunnu omalta synnytyksen jälkeen, olet käynyt läpi sektiosynnytyksen tai imetys ja vauvan kantaminen saa aikaan kokovartalojumin – äitiysfysioterapeutti auttaa äidin takaisin tolpilleen. Jos vauvanhoitoavut ovat vähissä tai valvottujen öiden vuoksi liikkeelle lähtö tuntuu raskaalta, saat hyvää oloa myös omaan kotiin toimitettuna. Kysy rohkeasti äitiysfysioterapiapalvelua kotikäynteinä soittamalla minulle numeroon 044 2450 512 tai laita viestiä tulemaan. 1.11, nähdään 🙂

Post a Comment