Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äitiysfysioterapia sektion jälkeen

Sektio on suuri leikkaus, josta toipuminen vie oman aikansa. Haasteita kuntoutumiseen voi tuoda kipu ja tuntomuutokset, joiden hoitoon arven käsittely on tärkeää. Arpikudoksen pintakerroksia käsittelen vastaanotollani käsin sekä alipaineen avulla. Ohjaan aina arven pintakerrosten käsittelyn toteutettavaksi myös kotona, jotta arpi saa hoitoa mahdollisimman usein ja saavutamme parhaan hoitotuloksen.

Arpikudoksen syvempien kerrosten käsittelyyn tarvitsemme liikettä ja lihastyötä. Mitä parhainta syvempien arpikudoskerrosten käsittelyä ovat voima- ja liikkuvuusharjoittelu. Käsittelyn avulla joustavaksi muokattu arpikudos edesauttaa koko vatsakapselin lihaksiston palautumista raskaudesta. Arven pintakerrosten käsittely muokkaa myös arpikudoksen ulkonäköä vaalentaen ja ohentaen arpea.

Anna kehollesi kaikki mahdollinen apu palautumiseen💛