Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äitiysfysioterapiaa Online!

Etäyhteys on nyt auki!

Etäyhteys äitiysfysioterapiassa soveltuu loistavasti tilanteeseen, jossa tarvitset ohjausta ja neuvontaa arvioidessasi raskauden ja synnytyksen jälkeistä palautumistasi eikä sinulla ole merkittäviä oireita, kuten esim. hankalaa virtsankarkailua. Haastavien oireiden edessä suosittelen edelleen tavallista vastaanottokäyntiä, sitten kun aika on sinulle sopiva.

Etäterapia soveltuu myös raskausajan liikunnanohjaukseen ja saat tukea omaan kehoon tutustumisessa, erityisesti lantionpohjan lihaksiston osalta. On tärkeää oppia tunnistamaan lantionpohjan lihaksiston tietoinen aktivointi sekä rentouttaminen tulevaa synnytystä ajatellen.

Varaa netissä normaali äitiys- ja lantionpohjan ensikäyntiaika ja kirjoita *varauksen syy- kohtaan ONLINE tai soita/laita viestiä niin varaan ajan sinulle. Lähetän sinulle linkin, jolla muodostamme etäyhteyden. Jos osallistut etäyhteyteen puhelimella tai padilla voit ladata jo valmiiksi Viivi Health-sovelluksen. Etäkäynnin hinta on 40€, lähetän laskun käynnistä sähköpostiisi.

Pitäkäämme mieli iloisena ja keho vireänä, nähdään online!

🌞