Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Tervetuloa vastaanotolle minkä tahansa tuki- ja liikuntaelimistön haasteen kohdatessa

Aika ajoin on hyvä muistuttaa, että voit saapua vastaanotolleni minkä tahansa tuki- ja liikuntaelimistön haasteen kohdatessa. Autan kaiken ikäisiä sukupuoleen katsomatta.

Äitiysfysioterapeutin tulee ymmärtää laajasti ihmiskehon ja mielen toimintaa, siksi äitiysfysioterapeuteilla on usein pitkä ja monipuolinen työhistoria erilaisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintahäiriöiden kuntoutuksessa.

Itse olen työskennellyt ennen äitiysfysioterapiaan erikoistumista monenlaisten tuki- ja liikuntaelimistön haasteiden parissa perusterveydenhuollon vastaanotto- ja suoravastaanottotyössä sekä vastaavissa tehtävissä yksityisektorilla. 

Äitiysfysioterapian parissa olen työskennellyt vuodesta 2017. Urheilevien ja paljon liikkuvien äitiysasiakkaiden innoittamana aloitin vuonna 2018 urheilufysioterapian opinnot ja viimeisten kahden vuoden ajan olen sukeltanut aiempaa syvemmälle voimaharjoittelun maailmaan kuntouttavasta ja terveyttä edistävästä näkökulmasta. 

Uuden oppimisessa kutkuttavinta on se, kun mieli alkaa yhdistää tuoretta tietoa ja taitoa jo olemassa olevaan. Aina syntyy oivalluksia, aiemmat toimintatavat jalostuu ja oppii soveltamaan.

Viime vuosien opintojen tärkeintä antia terapiatyöhön on ollut… 

  • Oppia ohjaamaan voimantuoton tarkoituksenmukaista jakautumista liikkeen ja erilaisten harjoitteiden aikana 
  • Huomioida lihaksiston vahvistaminen eri nivelkulmilla sen mukaan, mikä asiakkaan laji/ harrastus on tai mitkä ovat arjen tärkeät liikemallit, joihin kehon on syytä pystyä 
  • Perusvoiman lisäksi nopeus- ja kestävyysvoimaominaisuuksien huomionti kuntoutuksessa. Tärkeää palatessa lajitreenien tai fyysisen työn pariin, mutta myös elämää varten.

Oli kyseessä raskaudesta ja synnytyksestä palautuminen, urheiluvamma, rasitusvamma, murtuman jälkeinen kuntoutus, selkä- tai nivelkivut tai mistä tahansa leikkauksesta kuntoutuminen, ota rohkeasti yhteyttä.