Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Vahvistu sisältäpäin

Hoitoa ja ennaltaehkäisyä

Lantionpohjan fysioterapian tavoitteena on hoitaa ja ennaltaehkäistä erilaisia lantionpohjan lihaksiston toimintahäiriöitä. Niitä ovat esimerkiksi virtsan ja ulosteen pidätyskykyyn liittyvät ongelmat, vatsanpohjan elinten laskeumat tai lantionpohjan kiputilat.

Fysioterapialla voidaan vaikuttaa:

  • Virtsan- ja ulosteen karkailuun
  • Ilman karkailuun
  • Tihentyneeseen virtsaamistarpeeseen
  • Lantionalueen kiputiloihin
  • Yhdyntäkipuihin
  • Ummetukseen

Lantionpohja on osa monimuotoista keskivartaloamme

Fysioterapeutin tärkeimmät tutkimusvälineet ovat tarkat korvat ja silmät sekä herkät kädet. Vastaanottokäynti alkaa haastattelulla, jonka jälkeen terapeutti havainnoi ja tutkii kehon asentoa ja kannatusta sekä kykyä tuottaa voimaa ja liikettä. Lantionpohjan anatomian, arpien sekä lihaksiston tarkin tutkimusmenetelmä on intrapalpaatio eli sisätutkimus, joka suoritetaan tarvittaessa ja asiakkaan suostumuksella. Käytän tutkimisen ja harjoittelun apuna myös ultraäänikuvantamista, joka havainnollistaa asiakkaalle keskivartalon sekä lantionpohjan lihaksiston toimintaa.

Hoitoon kannattaa hakeutua hyvissä ajoin hyvien hoitotulosten saavuttamiseksi. Ikä ei ole este lantionpohjan kuntouttamiselle. Lantionpohjan toimintahäiriöihin voidaan puuttua, vaikka vaivat olisivat ennättäneet jatkua pidempään.

Kurkista hintoja tai varaa aika