Fysias on asiantuntevaa fysioterapiapalvelua sekä PhysioPilates-ohjausta tuottava yritys.
Ydinosaamisalueita ovat äitiys- ja lantionpohjan fysioterapia sekä tuki- ja liikuntaelimistön
fysioterapia.

 

YHTEYSTIEDOT

Puh. 044 2450 512

E-mail: ftanniina.sivonen@gmail.com

Äitiysliikunta

Tule liikkumaan ryhmässä raskausaikana ja synnytyksen jälkeen

Ohjaan äitiysliikuntaryhmiä toimitilassani Järvenpään keskustassa sekä Järvenpään opistolla. Meneillään olevalla kaudella 2021-2022 ohjelmistossa on Raskausajan voima ja liikkuvuus-kurssi sekä Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-kurssi.

Voimaa ja liikkuvuutta äideille

Harjoitamme ryhmissä monipuolisesti lihasvoimaa koko keholle. Haluan tarjota äideille tehokkaita treenejä ja erityisesti luottamusta omaan kehoon. Käytämme tunneilla vastuksina omaa kehoa, käsipainoja, levytankoa, kahvakuulia ja vastusnauhoja. Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä-ryhmissä vauvat osallistuvat usein harjoitteluun tuoden äidille kikattavan vastuksen liikkeisiin. Ohjaan kursseilla myös PhysioPilates harjoitteita.

Raskausajan voima ja liikkuvuus pienryhmä

Täynnä, ilmoittaudu varalle

Tällä kurssilla opit kuinka voit ylläpitää lihasvoimaasi raskausaikana ja näin valmistaa kehoasi tulevaan synnytykseen sekä hoitaa raskauden mahdollisesti mukanaan tuomia kipuja liikunnan avulla. Olet tervetullut kurssille missä tahansa raskauden vaiheessa. Kurssi sisältää lihasvoima- ja liikkuvuusharjoittelua turvallisesti äitiysfysioterapeutin ohjaamana neljän äidin pienryhmässä. Tapaamme kurssin aikana kuuden harjoituskerran ajan. Pienryhmässä minulla on ohjaajanasi mahdollisuus huomioida harjoitteluasi yksilöllisesti ja pääset jakamaan kokemuksiasi tärkeästä matkastasi äitien kesken. Tavoitteenani on, että pystyt hyödyntämään oppimaasi kurssin jälkeen aina raskauden viime metreille saakka.

Paikka: Fysias, Järnefeltinkatu 11 Järvenpää

Päivä ja kello: Keskiviikkoisin klo 17,   20.4 – 25.5

Harjoituskerran kesto: 60min

Kurssimaksu: 150,00 € (6 harjoituskertaa neljän äidin pienryhmässä)

Ilmoittautuminen: 11.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ftanniinasivonen@gmail.com

Maksuvälineiksi pienryhmäkursseille käyvät liikunta- ja virike-edut seuraavilta toimijoilta: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Kurssilaisten kokemuksia

Harjoittelu on vaikuttanut positiivisesti vointiini raskauden aikana ja on myös vienyt kipuja sekä väsymystä pois. Turhaan pelkäsin raskausajan liikuntaa aiemmin. Harjoittelun myötä olen oivaltanut, että raskaana voi liikkua turvallisesti ja se todella auttaa kroppaa sekä mieltä voimaan hyvin! Suosittelen! Olen muille raskaana oleville tästä puhunut ja monet sanovat, että eivät jaksa eivätkä uskalla liikkua raskauden aikana. Monet myös sanovat että liitoskivut ja selän kipu estää heitä liikkumasta. Itsellä oli myös edellisessä raskaudessa näitä vaivoja mitä ei ole nyt ilmennyt kun olen tehnyt lihasvoimaharjoitteita ja käynyt pilateksessa. Parin viikon tauon jouduin pitämään sairastellessa ja lapsen sairastaessa ja heti oli selkä todella kipeä. Sitkeässä on kyllä tämä usko että raskaana ei kannata/uskalla liikkua.
-Marianne
Raskausajan voima ja liikkuvuus on erinomainen kurssi! Anniina on kannustava ja asiantunteva vetäjä. Pystyin huoletta keskittymään liikkumiseen, kun liikkeet oli räätälöity juuri omaan raskauteen sopivaksi. Sain itsevarmuutta käyttää kroppaani ja hyviä täsmävinkkejä, joista on ollut hyötyä myös loppuraskautta ajatellen. Kurssi sopii hyvin kaikentasoisille liikkujille, joten en voi muuta kuin lämpimästi suositella.
-Maija
Raskausajan voima ja liikkuvuus -kurssi antoi rohkeutta raskausajan liikkumiseen, sillä itselle oli ainakin epävarmaa, millaiset liikkeet ovat sallittuja. Kokeneen fysioterapeutin ohjauksessa tuli luottavainen olo liikkumisen suhteen. Anniinalla oli myös pienen ryhmäkoon ansioista mahdollisuus keskittyä ohjaamaan jokaista yksilöllisesti. Hän neuvoi myös korvaavat liikkeet, jos jokin liike ei sopinut itselle esim. kipujen vuoksi. Suosittelen Anniinan kursseja lämpimästi.
-Sanna

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä pienryhmä

Täynnä, ilmoittaudu varalle

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – pienryhmäkurssille ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä alle 6kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys ja voima keskivartaloon sekä lantion alueen lihaksistoon koko kehon lihaksiston hyvinvointi huomioiden. Opit kurssilla, kuinka vatsaontelon paineensäätely vaikuttaa lantionpohjan kannatukseen sekä keskivartalon lihaksiston voimantuottoon. Lihasvoimaharjoittelun tukena tunteihimme sisältyy myös lempeää liikkuvuusharjoittelua. Tärkeintä on, että saat luottamusta ja rohkeutta käyttää jälleen kehoasi monipuolisesti. Kurssin jälkeen olet valmiimpi palaamaan sinulle tärkeiden liikuntaharrastusten tai lajien pariin.

Kurssi toteutuu neljän äidin pienryhmässä ja sisältää kuusi harjoituskertaa. Pienryhmässä minulla on ohjaajanasi mahdollisuus huomioida harjoitteluasi yksilöllisesti ja pääset jakamaan kokemuksiasi vauva-ajasta äitien kesken. Jos synnytyksestäsi on kulunut alle kaksi kuukautta suosittelen lämpimästi äitiysfysioterapian ensikäyntiä ennen kurssille osallistumista. Ota rohkeasti yhteyttä jos sinulla herää kysyttävää kurssiin liittyen!

Opetuspaikka: Fysias, Järnefeltinkatu 11 Järvenpää

Päivä ja kello: Tiistaisin klo 10.30,  19.4 – 24.5.2022

Harjoituskerran kesto: 45min

Kurssimaksu: 150,00 € (6 harjoituskertaa neljän äidin pienryhmässä)

Ilmoittautuminen: 11.4.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ftanniinasivonen@gmail.com

Maksuvälineiksi pienryhmäkursseille käyvät liikunta- ja virike-edut seuraavilta toimijoilta: Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – Järvenpään opisto

TÄYNNÄ

Palaudu raskaudesta ja synnytyksestä – kurssille ovat tervetulleita vastikään äidiksi tulleet synnytystavasta riippumatta sekä noin alle 6kk ikäiset vauvat. Kurssin tavoitteena on löytää yhteys ja voima keskivartaloon sekä lantion alueen lihaksistoon koko kehon lihaksiston hyvinvointi huomioiden. Opit kurssilla, kuinka vatsaontelon paineensäätely vaikuttaa lantionpohjan kannatukseen sekä keskivartalon lihaksiston voimantuottoon. Saat luottamusta ja rohkeutta käyttää jälleen kehoasi monipuolisesti. Lihasvoimaharjoittelun tukena tunteihimme sisältyy myös lempeää liikkuvuusharjoittelua.

Opetuspaikka: Liikuntakeskus Piironen Lukionkatu 3 Järvenpää

Kevätlukukausi: 12.1.2021 – 20.4.2022

Päivä ja kello: Keskiviikkoisin klo 10 – 11 sali 1

Kurssimaksu: 68,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.8.2021 11.00

Haluatko tietää lisää ryhmistä?